Elämäsi paras sijoitus

Svenska

Uutuus Suomen energiasektorilla, SolarMagic hyödyntää aurinkoenergiaa yksinkertaisemmalla tavalla kuin perinteisesti.
Se hyödyntää lämpösäteilyn, joka kohdistuu rakennukseen. Yleensä rakennuksen eristys pitää lämmön ulkona. 
Asuntovaunuun, -autoon ja veneeseen löytyy myös omat SolarMagic mallit.

SolarMagic hyödyntää talon rakenteita lämmön keräämiseen ja lämmin ilma puhalletaan taloon. Taloon saadaan suuri määrä lämmintä, kuivaa ja raikasta ilmaa. Katolle tai seinälle ei tarvitse asentaa suuria aurinkokeräimiä. Katemateriaalista, talon rakenteesta ja katon tai seinän väristä riippuen, tuloilma voi olla jopa 25 astetta ulkoilmalämpötilaa korkeampi. Musta on kaikista paras katteen väri.

Edullinen ostaa ja asentaa. Takaisinmaksuaika on erittäin lyhyt. SolarMagic voidaan asentaa kaikkiin talotyyppeihin ja se on lähes huomaamaton ja helppo sijoittaa pilaamatta talon ulkonäköä.

Ei käyttökustannuksia, ainoa tärkeä vaatimus asennuksen suhteen on, että aurinko paistaa rakennuksen katolle tai seinälle. Mieluiten pinta olisi etelään, eikä sen edessä ole varjostavia puita tai suuria pensaita.

Ilmainen kuiva, raikas ja lämmitetty ilma taloon. Ihanteellinen asentaa kesämökkiin, vapaa-ajan asuntoon, kellariin, autotalliin, työpajaan ja muihin kohteisiin joiden sisätilat halutaan pitää kuivina ja hieman lämmitettyinä.

Säästää lämmityskustannuksissa ja rakennuksen ylläpidossa. Sisäilman laatu paranee, joka on eduksi terveydelle ja kukkarolle. SolarMagic antaa lämpöä keväällä ja syksyllä ja tuulettaa talven aikana ja se voidaan täydentää viilennyssetillä, joka pitää sisäilman viileänä kesällä. Koko järjestelmä toimii täysin ilman käyttökustannuksia. Kaikki energia tulee auringosta. Vuoden aikana auringon omakotitaloon kohdistuva lämpöenergia ylittää 100.000 kWh. Lämmitysöljynä tämä vastaa yli 10.000 litraa.

Helppo asentaa jälkiasennuksena vaikka se on suunniteltu uudisrakennuksiin asennettavaksi. Laitokset ja muut julkiset rakennukset voivat parantaa sisäilman laatua ja säästää rahaa lämmityskustannuksissa.
 
SolarMagic  voidaan asentaa erityyppisiin rakennuksiin kuten vapaa-ajan asuntoihin, asuinrakennuksiin, autotalleihin, työpajoihin, urheiluhalleihin ja varastorakennuksiin, kaikkialle missä halutaan lämpöä ja parempaa sisäilman laatua. Vapaa-ajan rakennus pysyy kuivana ja lämpimänä, ja sisällä ei ole tunkkaista hajua. Eristetyt konehallit, työpajat ja muut teollisuusrakennukset voivat paremmin kuivasta, raikkaasta ja lämmitetystä ilmasta. Työkalut ja koneet eivät ruostu niin nopeasti.
 
SolarMagic soveltuu hyvin sisäilman parantamiseen uusissa tiiviissä rakennuksissa, jotka voivat olla liiankin tiiviitä ja sisäilman laatu voi olla huono. Tämä voi myös aiheuttaa sienikasvua ja kosteusongelmia. Omakotitalosi ja erityisesti talon asukkaat nauttivat paremmasta sisäilman laadusta ja huomattavasta lisälämmöstä. Myös talven aikana voidaan saada kuivaa, raikasta ja hieman lämmitettyä ilmaa taloon, kunhan aurinko paistaa eikä aurinkokenno ole lumen peitossa.

 SolarMagic mahdollistaa ilmanvaihdon, kuivana pitämisen ja lämmittämisen eri tyyppisissä rakennuksissa ilman käyttökustannuksia.

SolarMagic maahantuonti ja markkinointi MG Engineering, Pietarsaari  FI 2310922-8
Copyright © MG Engineering

Webdesigner